Обединението между Продължаваме Промяната и Демократична България  дава надежда,

...
Обединението между  Продължаваме Промяната и Демократична България  дава надежда,
Коментари Харесай

Лорер призна за търкания между ПП и ДБ при реденето на листите

" Обединението сред " Продължаваме Промяната " и " Демократична България "   дава вяра, че България може да стане доста по-добро място за живот. Има избрани търкания, някои хора не са удовлетворени и желаят нещата да се случват по друг метод, само че аз съм уверен, че ще го преодолеем, тъй като по-голямата цена - да дадем вяра е доста добре осъзната от всички нас ". Това съобщи Даниел Лорер от Политическа партия пред Нова телевизия.
Прочетете още
Той изясни, че е допустимо да оглави листата във Варна. Явор Божанков е извънредно огромна облага за нас, тъй като той изповядва модерните международни левите хрумвания, до момента в който Българска социалистическа партия остана в предишното - тя се капсулира в един ъгъл на лявото политическо поле, сподели още той.

Процесът по събиране на шест партии в една предизборна листа не е елементарен. Очевидно е, че ще има търкания и хората ще имат високи страсти, сподели още Лорер. Той дефинира напусналият Иван Христанов като извънреден експерт и изясни, че Александър Дунчев към момента е в партията. Листите пък щели да са подготвени в границите на седмица, а програмата до 10 дни.

Въвеждането на еврото не е някакво безчинство. Всички опити да се всяват боязън са безпочвени, сподели Лорер. И посъветва служебния кабинет да огледа по какъв начин Хърватия се е е справила с инфлацията. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР